Hotel Pod Różą, najstarszy hotel w Krakowie z wielką przyjemnością ugości parę młodą i ich równie znamienitych gości, dokładając wszelakich starań by te chwile na zawsze zapadły w pamięci jako najszczęśliwsze chwile w życiu. Proponujemy Państwu profesjonalną miłą i uśmiechniętą obsługę oraz komfortowe, klimatyzowane wnętrza Restauracji Pod Różą i Ristorante Amarone. Do państwa dyspozycji pozostawiamy również zabytkowe, XIV-wieczne piwnice hotelu “Pod Różą”. Całonocnej zabawie towarzyszyć będzie bogaty bufet z daniami zimnymi, ciepłymi, oryginalne przekąski oraz doskonałe desery. Nasze przyjęcia dzielimy na dwie części. Oficialną – odbywającą się w restauracji „Pod Różą” oraz część taneczną, która ma miejsce w zabytkowych piwnicach naszego hotelu.

Oferta Weselna. PDF

 

MENU W FORMIE BUFETU PO KOLACJI

Propozycja I

ZIMNE PRZEKĄSKI

Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Tatar z łososia ze śmietaną kolendrą, sezamem i sosem sojowym
Sałatka z marynowanym tuńczykiem, oliwą cytrynową i oliwkami
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym

CIEPŁE DANIA

Gicz cielęca i risotto z szafranem
Ravioli z dynią z masłem szałwiowym i szczypiorkiem
Pieczony kalafior z sosem serowym, bułką tartą panko

SŁODKI POCZĘSTUNEK

Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe

Pieczywo domowego wypieku

Cena zestawu -125 PLN ZA OSOBĘ

Propozycja II

ZIMNE PRZEKĄSKI

Tatar wołowy z majonezem truflowym, angielską musztardą i pietruszką
Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Łosoś Gravlax z ogórkiem, Creme fraiche
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym

CIEPŁE DANIA

Udko z perliczki z sosem z madery i pieczarkami
Filet z Troci z kapusta włoską i sosem Beurre Blanc
Pieczone warzywa korzenne (marchew, pietruszka, seler)

SŁODKI POCZĘSTUNEK

Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe

Pieczywo domowego wypieku

Cena zestawu – 135 PLN ZA OSOBĘ

Propozycja III

ZIMNE PRZEKĄSKI

Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Tatar z łososia ze śmietaną kolendrą, sezamem i sosem sojowym
Sałatka z marynowanym tuńczykiem, oliwą cytrynową i oliwkami
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym

CIEPŁE DANIA

Gulasz wołowy z ogórkiem i pieczarkami
Dorsz z warzywnym ratatouille w sosie pomidorowym
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i tymiankiem

SŁODKI POCZĘSTUNEK

Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe

Pieczywo domowego wypieku

Cena zestawu – 145 PLN za osobę

W pakiecie

znajdują się:

Wybrane Menu

w formie serwowanej oraz bufetów

Napoje bezalkoholowe

kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane bez limitu

Bufet z Przekąskami

zimnymi, ciepłymi i słodkimi

Pieczywo domowego wypieku

oraz tradycyjny chleb weselny

 

Prosecco na powitanie Gości

lampka prosecco 100 ml dla każdego Gościa

 

Wynajem sali restauracyjnej

Pełna Zastawa Stołowa

Zniżka na pokoje hotelowe

– 20%

Apartament dla Nowożeńców

gratis

Wydruk Menu Okazjonalnego

wizytówek, tablicy z nazwiskami Gości, numerów na stoliki

 

Podstawowa Dekoracja

świeże kwiaty, naturalne świece

Serwis kelnerki nie jest wliczony w cenę

Dodatkowe Opcje

Bogata Karta Win

ponad 200 etykiet , najtańsze wina zaczynają sie od 99 PLN

Szeroka Lista Alkoholi

ceny ustalamy indywidualnie według asortymentu

 

Pianista

600 PLN/3h

DJ

Od 2000 PLN

Dodatkowa Dekoracja

www.dekoracje.hotel.com.pl

GALERIA

Kontakt

Floriańska 14, Kraków
ristorante@hotel.com.pl
+48 12 424 33 81

Korzystając z serwisu zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close